US and A

Agnes är tillbaka från USA och jag kan inte vänta tills jag får träffa henne! Har saknat henne så sjukt mycket!!

dammråtta

Nu håller jag på med storstädning i mitt rum inför flytten... Vill gärna att det skall vara rensat och snyggt när jag kommer tillbaka (även om en viss lillasyster halvt kommer tar över mitt rum)

Jag har nog aldrig sett så mycket damm under en säng! Jag nös så jag trodde hjärnan och ögonen skulle flyga ut genom näsan.


Senare skall vi hem till Ingvar och äta tårta som Hannah gjort, för det är ju faktiskt midsommar idag (inte för att jag bryr mig igentligen, det är ju en helt vanlig dag precis som alla andra)

Glöm inte att kolla in min nya blogg som jag skall ha när jag är i Schweiz
http://oliviapontresina.blogg.se/

Olivia

jag vet

Jag har varit riktigt riktigt dålig på att uppdatera bloggen men jag har inte haft tid eller lust att skirva något. Men här är jag igen i alla fall :)

Helgen har spenderats i Båstad med familj. I går, lördag, var det fest med cirka 60 personer för Carina som är en vän till familjen. Jag hade inte så många i min ålder att prata med men lyckades hitta någon släkting till Carina som var schweizare, så henne och hennes kille pratade jag med fram tills desserten.

Som sagt var det ingen av gästerna som var i min ålder så efter middagen hamnade jag i köket med en tjej som diskade. Kvällen slutade i alla fall med att jag stog och spolade tallrikar i disken, utan förkläde vilket ledde till att jag fick massor med äckel-päckel på min svarta klänning! Haha

Dansande gamlingar (+några inte så gamla)

RSS 2.0