Det är så sjukt..

med människor man känner.. som heter samma, deras flickvänner heter samma och de är på samma humör, samtidigt som de är så olika.
Är inte det bara jätte läskigt?!!?!??..

I morgon skall jag jobba.. tjoho. Järngänget. Anna, Louise, Jag, Kalle, Kalle2, Josefin & Kalles bror.

en jävligt sketen torsdag

hade servering igår till 22.vaknade i morse, försovit mig. gjorde allting i turbofart. sprang till spårvagnen. mötte ambulansen, som tydligen skulle hämta upp M. Han mådde sådär.

Kom på spårvagnen, som luktade kiss och smuts och jätte äckligt.

I skolan börjar vi med hotell. Jag jobbar som ett as, E hjälper till lite, men börjar efter en stund söka efter någon på nattstad. Powerpointen blir hyfsat okej, men behöver ändras om en hel del ändå.

Slutar skolan. åker hem. sätter på datorn, öppnar powerpointarbetet från mailen och stenpluggar i 2½ timma. stänger ner min powerpoint gör lite andra saker.

Kommer tillbaka till datorn. skall öppna arbetet, hittar det inte. inser att jag inte "spara som" sparat den varken när jag öppnade filen från mailen eller när jag sparat den för att ta en paus.

får panik. frågar massor med folk på msn om dom tror den finns kvar.
ingen vet

R loggar in på msn. han vet. han har gjort samma misstag själv någon gång.

det finns inget att göra åt det.

---------------------------------------------------------------

som pricken över i:et startar jag i morgon med matteprov, sedan Hotellredovisning, svenska (vi har läxa men boken ligger i skåpet så det finns ingen chans att jag kan göra läxan)

Hela helgen skall jag jobba. sedan är det
måndag - plugga järnet.
tisdag - servering + prov + ta id-kort
onsdag - servering


---------------------------------------------------------------

Som´om det inte var nog med allt som hände så kom L och gav mig en cola, sedan kittlade hon mig så jag spillde på mig och soffan. tack L! när jag gick till diskhon sa P något skitkul och jag som hade cola påväg halvägs ner i magen fräste upp den (ungefär som att spy) mitt ut på golvet. Sen fick jag nog och gick ner och sov en stund tills jag skulle på keramik.
keramiken var underbar, gjorde tre skålar:)

Norge

Kom hem från Norge i eftermiddags. Det var som vanligt massor med pølse&lompe og vaffler. m.. Lärde mig att göra brända mandlar, att åka lite bedre langerennski och att åka snowboard bättre. VI hälsade på hos Eivind en dag.. det var kul. Han har två hästar och en massa får, 160 stycken faktist. Veckan gick jätte fort och jag saknar det redan. allt. alla jävla danskjävlar i backen. träningsvärken efter langerenn aking, att ha ont i magen efter att ha ätit för mycket vaffler, att vara precis som jag är. helt utan smink och snygga kläder. bara vara. det är så svårt att förstå om man inte upplevt den underbara känslan av att bara vara. så jävla underbart!

att må bra själv är det bästa sättet att få andra att må bra på. älska att må bra<3image2

tisdag

jag känner mig tom. N var där idag..I dog inatt. V fortsätter med sitt och E sticker snart. jag orkar inte. humöret är skitdåligt. att gråta gör ingenting bättre. att skratta hjälper för en liten kort stund tills tankarna poppar upp i huvudet igen. att totalt ignorera och skita i sina känslor fungerar inte heller särskilt bra. på söndag sticker jag till Norge för att bara ha det bra. underbara, underbara A,K, L,K, Y,S,N och T kommer också komma till hytta. det blir säkert bra.

livet går vidare... man får göra det bästa av situationen.


RSS 2.0