<3

jenna du är underbar. man kan alltid lita på dig, du finns alltid där för en vad det än gäller. puss på dig vännen<3

sadhbesbf v

det spelar ingen roll vad fan jag skriver här för det är ändå inte en jävlel som läser det.


s

jag måste erkänna en sak

jag kan inte sova om inte båda badrumsdörrarna är stängda.



i morgon har jag miljödebatt. sen slutar jag , sen skall jag köpa tyg och sy två ipodfodral, ett till mig ,ett till elisabeth. och göra tryfflar till mormor och morfar. och ltie annat gott. vi får se.

snart är det jul också


vilken annorlunda man. står där i väntkuren och gör imma på glasrutan. skriver något på glaset. Sedan vänder han sig bort, börjar gå där ifrån, gåröver till andra sidan, ställer sig och gungar lite med de smala gängliga benen. Han har en vinröd jacka. Den ser inte ut att räcka för den kallakväll som det är. Byxorna är åt det svarta hållet, men det är svårt att se om de verkligen är svarta. det är mörkt ute, bara skenet från gatlyktan som ger en glimt om hur han ser ut. Han står där i säkert fem minuter, för sig själv. Bara står, och står. Sedan börjar han röra på sig. Tar fram en flaska, det ser ut som att han häller upp något. fast korken sitter fortfarande kvar på flaskan. Han stoppar in flaskan innanför jackan igen. för ena handen till munnen, sakta. Han har tuffsigt hår. sådär som de kan ha ibland. Han ser inte farlig ut, bara läskig. Fast om han skulle komma mitt i natten och knacka på hemma hos mig är han inte den typen jag skulle släppa in.



snart är det jul också. om 13 dagar. jag har massa med julklappar kvar att köpa. idag skall vi på middag hos Nin&Sti. Det skall bli kul, men boffs kommer inte, och då är det inte lika kul, hoppas fred. kommer. han brukar alltid liva upp lite. kanske Nen. & polisen kommer också .

nu skall jag snart sova.

jul

jag mår illa på allt som MÅSTE göras.

sund.

det bästa är att.. ingen kommer någonsin få veta.

RSS 2.0